Pogoji poslovanja

Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.fs13.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.fs13.si upravlja podjetje FS 13 d.o.o.
Vsebine so avtorsko zaščitene in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati!

Podjetje FS 13 d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani in vanje vključenih vsebin. Podjetje tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. Podjetje FS 13 d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Obiskovalci lahko vsebine spletne strani uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja podjetja FS d.o.o. prepovedana.

Naročite lahko: Osebno na sedežu podjetja: FS 13 d.o.o., Pod hribom 8, 2212 Šenilj, z naročilnico: po e-pošti: tiskarna@fs13.si ali po telefonu: 02/651 95 01 oz. na Spletni trgovini: www.fs13.si

Po prejetju vašega naročila oz. povpraševanja vam bomo sestavili predračun oz. ponudbo. Blago izdamo ob prejemu nakazila plačila predračuna na naš TRR, ali ob plačilu računa na sedežu našega podjetja ob prevzemu naročenega blaga. V primeru, da je določen artikel razprodan, ne jamčimo ponovne nabave blaga. Kupec je seznanjen, da so pri artiklih dovoljena manjša odstopanja, npr. po barvi, dimenzijah ali materialu. Slike nekaterih artiklov so simbolične. Pridržujemo si pravico spremembe cen. Dobavni rok za naročeno blago je od 5 do 10  delovnih dni, po potrditvi naročila oz. po plačilu predračuna. Lahko ga prevzamete osebno na sedežu podjetja ali vam ga  hitro, varno in zanesljivo dostavlja naš pogodbeni partner POŠTA SLOVENIJE. Stroške dostave obračuna Pošta Slovenije po svojem veljavnem ceniku. Embalaže in pakiranja ne zaračunavamo. Pri naročilu tiska, vezenja oz. graviranja se rok dobave podaljša za čas, ki je potreben za tisk, vezenje oz. graviranje, to je štiri do šest delovnih dni oz. po dogovoru. Naročeno blago ostaja last podjetja FS 13 d.o.o., dokler ni v celoti plačano. Morebitne reklamacije na količino blaga upoštevamo ob prevzemu le tega, na kvaliteto pa  v roku 8 dni po prejemu blaga z reklamacijskim zapisnikom. Reklamacija ne velja za blago s tiskom, vezenjem oz. graviranjem, če storitev ni bila naročena pri nas.

FS 13 d.o.o.